Bel ons voor een afspraak

De snelste manier om een afspraak met de stukadoor te maken is door ons te bellen. Wij werken niet met vaste openingstijden en zijn in principe altijd bereikbaar. Bij geen gehoor kunt u eventueel een boodschap achterlaten, dan bellen wij u terug.

Bel nu: 06 - 23 888 966

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of rechtstreeks via e-mail: info@stukadoortilburg.nl. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

Waarom een afspraak maken?

Elke klus is anders en elk soort stukwerk is anders. Het is moeilijk om via de telefoon of e-mail een exacte offerte te verstrekken. De prijs van het te leveren werk wordt mede bepaald door het te gebruiken materiaal, de ondergrond en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft, bijvoorbeeld:

Stucadoor
  • Afplakken van vloer en/of meubilair
  • Het plaatsen van hoekbeschermers
  • Al dan niet voorlijmen
  • Het aanbrengen van gaas bij scheuren in muren en of plafonds

Natuurlijk wilt u vooraf weten waar u aan toe bent en ook voor ons is dat prettiger omdat ons motto immers is ‘afspraak is afspraak’. Neem daarom zonder enige verplichting contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken.