Sierpleisters

Hieronder worden diverse soorten wandafwerking verstaan, zoals spachtelputz en nog vele andere structuurpleisters. Deze verschillende soorten wandafwerking kunnen in bijna iedere gewenste kleur worden aangebracht. Sierpleisters zijn onderhoudsvriendelijk en stootvast en hebben een decoratieve uitstraling.

Sierpleisters 1

Sierpleisters worden met de hand aangebracht en er zijn diverse soorten, waarvan spachtelputz de meest bekende is. Granol was vooral in jaren '70 en '80 populair maar is tegenwoordig nog steeds leverbaar.

Het is geschikt voor allerlei ondergronden. Er zijn meerdere mogelijkheden op basis van een regelmatige korrelstructuur (korreldikte vanaf 1 t/m 3 mm). Structuurpleisters op basis van een boomschorsstructuur, waarbij de eindstructuur zowel “gedraaid” als “staand” kan worden aangebracht. Barokpleister op basis van een onregelmatige korrelstructuur.

Sierpleisters 2

Sierpleisters zijn in bijna elke kleur verkrijgbaar en zijn goed reinigbaar. Bij deze wandafwerking is een eventuele voorbehandeling nagenoeg altijd noodzakelijk. De sierpleister wordt aangebracht in het laatste stadium van de bouw / verbouwing.

Brander is een leverancier van hoogwaardige sierpleisters die constant met vernieuwende producten op de markt verschijnt. Brander Tango 1.2mm en 1.5mm sierpleister speelt in op de trend dat opdrachtgevers steeds rustige en gladde afwerkingen op de wanden willen hebben.

Maak nu een afspraak