Bijzondere wandafwerking

Naast de reguliere kunnen wij ook de meer luxueuze afwerkingen aanbrengen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Informeer naar de mogelijkheden!

Stucco

Romaans of Venetiaans pleister

Eeuwenoude Italiaanse stucco technieken die vroeger werden toegepast in paleizen en villa’s zijn nu weer mogelijk. Romaanse pleisters zorgen voor een glad en strak stucwerk met een glanzend ‘marmereffect’. Het geeft een naadloos resultaat en geeft uw wand een karakteristiek en persoonlijk effect.

Stucco 1Stucco 2Stucco 3

De toepasbaarheid is enorm uitgebreid. Het wordt in meerdere lagen aangebracht, is daardoor arbeidsintensief en dus relatief duurder. Deze pleister is nagenoeg overal toepasbaar bijv, ook in uw badkamer. En het is in een groot aantal kleuren leverbaar.

Stucco Mat

Helemaal glad met een fluwelen uitstraling, dan is Stucco Mat de juiste keuze

Toepasbaar in elke situatie en leverbaar in een groot aantal kleuren. Met Stucco Mat kunt u een perfecte combinatie maken met uw inrichting en andere wandafwerking. Het resultaat is glad, hard en vrij stootvast. Aanbrengen gebeurt in meerdere lagen en is arbeidsintensief. Toch zal de prijs u zeker meevallen!

Stucco Mat 1Stucco Mat 2Stucco Mat 3

Leemstuc

Leem is een muur- en plafondafwerking van puur natuurlijke oorsprong. Het is samengesteld uit 100% natuurlijke producten, zoals zand en klei. Het heeft een warme, zachte en fluweelachtige uitstraling. Aangezien dit product op een bepaalde dikte wordt aangebracht geeft dit een comfortabele vochthuishouding in uw woning. Leem is verkrijgbaar in een aantal standaardkleuren maar is ook onbeperkt met elkaar te mengen zodat veel kleurschakeringen mogelijk zijn. Door het lage compensatievocht van leemstuc hebben schimmels en micro-organismen die schadelijk zijn voor de gezondheid geen kans!

Betonlook

Beton look

Een wandafwerking met een betonachtig (grijs, antraciet) uiterlijk. Betonlook geeft een strak, simpel en ruimtelijk effect en heeft in korte tijd de wandenmarkt veroverd. Qua ontwerp zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maak nu een afspraak