Voorwaarden bij het schrijven van een beoordeling

Een beoordeling is een ervaring van een klant met Stukadoor Tilburg. Was de stukadoor op tijd? Kwam hij de afspraken na? Vakwerk geleverd?

Een beoordeling:

1. moet betrekking hebben op een klus of dienst die voor u is uitgevoerd door De Stukadoor
2. mag geen scheld- of kwetsende woorden bevatten
3. mag geen commerciële boodschappen bevatten
4. mag niet op enige andere wijze inbreuk maken op de rechten van StukadoorTilburg.nl of derden

Alleen de ingevulde ervaring, uw voornaam en de datum zullen worden geplaatst. Bezoekers krijgen geen inzage in overige gegevens.

Indien u hier toestemming voor geeft bestaat de mogelijkheid voor bezoekers om per e-mail contact met u op te nemen voor aanvullende informatie. Dit zal gebeuren middels een contactformulier met spam-beveiliging, om te voorkomen dat uw e-mailadres in handen valt van derden. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden door contact met ons op te nemen.

Beoordelingen worden door gebruikers van deze website na handmatige goedkeuring van de beheerder op de referenties-pagina geplaatst. Onrechtmatige beoordelingen of beoordelingen die in strijd zijn met de regels, gebruikersvoorwaarden en/of in strijd zijn met de beleidsregels van StukadoorTilburg.nl, zullen worden verwijderd.

StukadoorTilburg.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van beoordelingen of reacties, en is niet aansprakelijk voor eventuele schade die als gevolg van het plaatsen van een beoordeling wordt geleden.